Indlæser

Prøv at tage et kig i vores rest salg

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os på th-shop.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  •          - Navn
  •          - Adresse
  •          - Telefonnummer
  •          - E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Th shop og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Dataansvarlig i forbindelse med ordrer på www.th-shop.dk er TH Data.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til th-shop.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos th-shop.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. 
Du kan læse mere om lovgivning på området på www.datatilsynet.dk. Ved henvendelse i forbindelse hermed rettes til 
Th Data via e-mail info@th-shop.dk.

Th Shop indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.
Hos Th Shop prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i vores webshop, herunder til ekspedering af din ordre og registrere dig til ønskede funktioner m.m., samt til at sende markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter, såfremt du har samtykket hertil. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse og information om dit indkøb. Af sikkerhedsårsager gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

Vi indsamler din e-mailadresse blandt andet for, at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig, når din ordre er afsendt. Dit navn og adresse anbringes på en label, som placeres udenpå pakken med dine indkøbte varer. Vi videregiver kun dine oplysninger til vores samarbejdspartnere, som fx fragtfirmaer  i det omfang, det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer. Th Shop behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring. 
Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Th Shop gemmer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten skrive til os på adressen:

Th Shop
Erantisvej 17
8400 Ebeltoft
4044 9848

info@th-shop.dk

GDPR - PERSONDATAFORORDNINGEN

Hvilke data har vi på dig?

De data vi indsamler er typisk dit navn, din adresse, din mailadresse og telefonnummer i forbindelse med et køb i vores webshop (disse oplysninger er indtastet af kunden selv).
Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, indsamler vi din mailadresse.

Hvad er formålet med disse data?

For at kunne opretholde og sende din bestilling/nyhedsbreve til dig, er det nødvendigt at indhente disse data. Disse data vi indsamler, kommer udelukkende fra det, du som bruger af ferm LIVING webshop, indtaster ved din bestilling i vores webshop og/eller hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev.

Kan jeg få indsigt i mine data?

I henhold til persondataforordningen har du som kunde ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har liggende i vores database. Hvis du ønsker at benytte dig af denne ret til oplysning, bedes du rette henvendelse til: info@fermliving.com. Vi vil bestræbe os på at behandle din anmodning indenfor 4 uger – max 3 måneder. Bemærk: Retten til indsigt gælder i de fleste tilfælde, men der findes undtagelser, som gælder for særlige situationer. Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at du ikke får de oplysninger, som du har krav på efter reglerne om indsigt. Du kan klage til datatilsynet her
Har du yderligere spørgsmål – er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Ønskelister
Special priser
UBIQUITI PowerBeam PBE 5AC-300-ISO

UBIQUITI PowerBeam PBE 5AC-300-ISO

DKK 850,00

Mere
Mimosa B5 Demo

Mimosa B5 Demo

DKK 4.895,00

Mere
Ubiquiti NanoBeam M5 19dBi

Ubiquiti NanoBeam M5 19dBi

DKK 395,00

Mere
Ubiquiti UniFi VoIP Phone --Demo--

Ubiquiti UniFi VoIP Phone --Demo--

DKK 796,00

Mere
Ubiquiti UniFi VoIP Phone Pro

Ubiquiti UniFi VoIP Phone Pro

DKK 1.267,50

Mere
Ubiquiti PicoStation M2-HP antenna 6dBi outdoor

Ubiquiti PicoStation M2-HP antenna 6dBi outdoor

DKK 775,00

Mere
Ubiquiti RocketDish 5GHz AC, 31dBi

Ubiquiti RocketDish 5GHz AC, 31dBi

DKK 1.968,75

Mere
Kasda LTE 4G Router

Kasda LTE 4G Router

DKK 749,25

Mere
Ubiquiti PowerBridge M5

Ubiquiti PowerBridge M5

DKK 750,00

Mere
Ubiquiti UniFi UAP Long Range 2.4 Ghz

Ubiquiti UniFi UAP Long Range 2.4 Ghz

DKK 718,75

Mere
Ubiquiti UniFi UAP-Outdoor+

Ubiquiti UniFi UAP-Outdoor+

DKK 1.035,94

Mere
Ubiquiti rocket M5 Titanium

Ubiquiti rocket M5 Titanium

DKK 1.816,25

Mere
Ubiquiti AirMax Titanium Sector AM-M-V5G-TI

Ubiquiti AirMax Titanium Sector AM-M-V5G-TI

DKK 1.115,63

Mere
Ubiquiti NanoStation M3

Ubiquiti NanoStation M3

DKK 971,25

Mere
MikroTik Router 2011UIAS-IN

MikroTik Router 2011UIAS-IN

DKK 726,56

Mere
MikroTik Router SXT-5D

MikroTik Router SXT-5D

DKK 218,75

Mere
MikroTik Router 750GL

MikroTik Router 750GL

DKK 375,00

Mere
MikroTik Router 750UP

MikroTik Router 750UP

DKK 351,56

Mere
Mikrotik RouterBoard RBWAP2ND

Mikrotik RouterBoard RBWAP2ND

DKK 193,75

Mere
Ubiquiti Nanostation Window/Wall Mount kit

Ubiquiti Nanostation Window/Wall Mount kit

DKK 150,00

Mere
Ubiquiti mPort

Ubiquiti mPort

DKK 200,00

Mere
Ubiquiti current sensor

Ubiquiti current sensor

DKK 137,50

Mere
Ubiquiti Door Sensor

Ubiquiti Door Sensor

DKK 112,50

Mere
Ubiquiti Temperature Sensor

Ubiquiti Temperature Sensor

DKK 75,00

Mere
RF Elements Stationbox Mikro

RF Elements Stationbox Mikro

DKK 150,00

Mere
RF Elements NanoBracket Universal

RF Elements NanoBracket Universal

DKK 125,00

Mere
Ubiquiti NB-5G22 NanoBridge

Ubiquiti NB-5G22 NanoBridge

DKK 175,00

Mere
Micronet poe switcs SP1659P --Demo--

Micronet poe switcs SP1659P --Demo--

DKK 1.250,00

Mere
LCOM 15dBi omni 2-4GHz pipe --Demo--Brugt--

LCOM 15dBi omni 2-4GHz pipe --Demo--Brugt--

DKK 634,38

Mere
DAHUA DOMEKAMERA IP HDBW4200E 2MP

DAHUA DOMEKAMERA IP HDBW4200E 2MP

DKK 1.218,75

Mere
Samsung SMARTCAM SNH-E6440BN

Samsung SMARTCAM SNH-E6440BN

DKK 1.428,75

Mere
Hikvision DS-2CD8153F-E

Hikvision DS-2CD8153F-E

DKK 500,00

Mere
Pelco IXE20DN Sarix(tm) IX 2.1 Megapixel EP Network Day/Night Camera

Pelco IXE20DN Sarix(tm) IX 2.1 Megapixel EP Network Day/Night Camera

DKK 2.500,00

Mere
Avtech AVN252ZP

Avtech AVN252ZP

DKK 995,00

Mere
Pelco IM10C10-1 Sarix(tm) Fixed Mini Dome

Pelco IM10C10-1 Sarix(tm) Fixed Mini Dome

DKK 1.250,00

Mere
MikroTik RouterBOARD 411

MikroTik RouterBOARD 411

DKK 140,63

Mere
MikroTik RouterBOARD 600A

MikroTik RouterBOARD 600A

DKK 247,50

Mere
MikroTik RouterBOARD 433AH

MikroTik RouterBOARD 433AH

DKK 447,50

Mere
MikroTik RouterBOARD 450

MikroTik RouterBOARD 450

DKK 225,00

Mere
MikroTik RouterBOARD 450G

MikroTik RouterBOARD 450G

DKK 325,00

Mere
MikroTik RouterBOARD 18

MikroTik RouterBOARD 18

DKK 162,50

Mere
Mikrotik R52 2.4/5Ghz wireless card

Mikrotik R52 2.4/5Ghz wireless card

DKK 25,00

Mere
Mikrotik R52-300 2.4/5Ghz wireless card

Mikrotik R52-300 2.4/5Ghz wireless card

DKK 62,50

Mere
Mikrotik R52N 2.4/5Ghz wireless card

Mikrotik R52N 2.4/5Ghz wireless card

DKK 186,25

Mere
Mikrotik R2N 2.4/5Ghz wireless card

Mikrotik R2N 2.4/5Ghz wireless card

DKK 31,25

Mere
Ubiquiti SuperRange5 SR5 5 GHz Embedded Radio Card

Ubiquiti SuperRange5 SR5 5 GHz Embedded Radio Card

DKK 200,00

Mere
Ubiquiti SuperRange2 SR2 2 GHz Embedded Radio Card

Ubiquiti SuperRange2 SR2 2 GHz Embedded Radio Card

DKK 200,00

Mere
Lenovo Miix 310-10ICR

Lenovo Miix 310-10ICR

DKK 1.875,00

Mere
Kasda KA1750 11AC 1750M Dual-band Wireless Router

Kasda KA1750 11AC 1750M Dual-band Wireless Router

DKK 674,25

Mere
Ubiquiti airRouter

Ubiquiti airRouter

DKK 225,00

Mere
Mimosa N5 Omni Antenne

Mimosa N5 Omni Antenne

DKK 3.937,50

Mere
Mimosa Start pakke

Mimosa Start pakke

DKK 10.250,00

Mere
TOTOLINK T10 AC1200 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT MESH ROUTER

TOTOLINK T10 AC1200 WIRELESS DUAL BAND GIGABIT MESH ROUTER

DKK 745,00

Mere